Over ons

HOS VeiligheidsCombi

HOS VeiligheidsCombi levert haar diensten aan multinationals en het MKB. Elke klant is voor ons net zo belangrijk en krijgt de aandacht die hij verdient. Veiligheid is maatwerk voor elke klant apart en met onze kennis, ervaring en flexibele opstelling krijgen we van onze klanten zeer tevreden reacties.

Onze mensen beschikken over ruime kennis en ervaring en idem netwerk binnen de branches. Deze kennis, ervaring en ons netwerk zetten we dan ook voor u in om uw organisatie veilig te houden. We denken, kijken en handelen met u mee en zullen u informeren over te behalen efficiencyslagen om daarmee tijd en geld te besparen voor uw organisatie!

EXTRA SERVICE

Naast de diensten als beveiliger, veiligheidskundige, brandwacht, mangatwacht, DLP of gasmeetkundige/gasdokter, kunnen we ook zaken leveren zoals:

Bij ons staat de koffie altijd klaar!

Jerry Deelen - HOS VeiligheidsCombi

Oprichter Jerry Deelen

Als manager en oprichter van HOS VeiligheidsCombi BV gaat Jerry als uw samenwerkingspartner aan de slag, voor het creëren van een (brand)veilige werkomgeving. Bij HOS VeiligheidsCombi staan wij voor een kwalitatief hoogwaardige service, waarbij de veiligheid voorop staat. Jerry denkt met u mee en helpt u bij het vinden van de beste veiligheidsoplossingen. 

Naast het werken in de (brand)beveiligingsbranche heeft Jerry ervaring als Financieel Adviseur, diverse managementfuncties en als arbeidsbemiddelaar. Jerry staat u graag altijd persoonlijk te woord. Wilt u eens kennismaken met Jerry? Neem dan contact op om een afspraak met een kopje koffie of thee in te plannen.